home


Om dávadóttir

Bag dávadóttir står 26-årige Rannvá Dávadóttir. Kreativitet har altid spillet en stor rolle i Rannvá's liv. Gennem hele hendes opvækst har hun fået lov til at udforske sin kreativitet på alle tænkelige måder, men det var først i de sene teenageår, at hun overgav sig til strikningen. Gennem strikningen føler hun, at hun udfordrer og udvikler sig selv konstant. 

Rannvá bliver inspireret på alle mulige måde - af naturen, hverdagen, gamle billeder og ikke mindst den stærke strikketradition på Færøerne.

Hendes første kreationer blev i første omgang kun solgt på det årlige julemarked hos den færøske Husflidsforening i 2006. Hun indså dog hurtigt, at strikning alene ikke var nok til at lave en mindre produktion til det årlige julemarked, så hun gik igang med symaskinen. I starten holdt hun strikningen og syningen separeret, men som tiden gik, så blev de helt naturligt kombineret i produkterne.

dávadóttir's varer er nu til salg i egen netbutik

Rannvá lægger stor vægt på, at hendes produkter har en funktion og er lavet af høj kvalitet, så de er brugbare i hverdagen, og derved skaber stor værdi for brugeren.

1 kommentar:

  1. Hej Rannvá, jeg er meget imponeret over de fine ting du strikker.
    På et tidspunkt så jeg i din blog et gråt færøsk tørklæde med farvede kugler i kanten og jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde mønsteret igen. Kan du sige mig hvor jeg kan købe mønsteret? På forhånd tak!!

    SvarSlet