fredag den 31. december 2010

2010 var året......

....hvor jeg blandt andet:
- købte min første strikkemaskine

- fik min blog her i blogland :)
(og her ved året ende har jeg allerede fået 41 faste læsere!!!!!) :D

- åbnede min første netbutik....

- var med på julemarkeder i DK for første gang.....
(dog uden den store succes)

..... og fik strikket og syet en hel del ;)


og i den private del kunne jeg fejre at jeg....

...fik min bachelorgrad i erhvervskommunikation :)

.... og fik oplevet fantastiske Sydney med min gode veninde :)

Jeg synes, at året er gået heeeeelt vildt hurtigt! Men jeg synes dog alligevel, at jeg har fået en del oplevelser (både gode og mindre gode) med i bagagen. Jeg håber, at det kommende år kommer med nogle gode og berigende oplevelser af den gode slags! :)

Rigtig godt nytår til jer allesammen! :)

her er dækket op til fest :)

tirsdag den 28. december 2010

Velkommen til de mange nye læsere! :)

Siden jeg var perleblogger hos Karen for to dage siden, er tallet af faste læsere af bloggen næsten fordoblet! Jeg er helt beæret over, at der er så mange, som synes, at min blog er interessant! :)
Jeg vil ønske jer alle velkommen til og undskylde for, at der har været så stille her på bloggen her på det sidste! Jeg har bare så travlt med eksamen og arbejde, så det kreative og bloggen må lige vente et par dage til......men så kommer der også noget nyt ;)

Som jeg har fortalt tidligere, så var jeg med til at have en butik med håndlavede varer her i decemper i gågaden i Thorshavn. Butikken var en stor success :) Jeg fik solgt en del, så det var rigtig dejligt efter de mislykkede julemarkeder i Danmark. Nu har jeg lige opdateret lageret og derved også min butik på Amio.dk, som I er velkomne at besøge her :)


Jeg skal aflevere den sidste eksamensopgave den 3. januar, så efter det kommer der mere nyt på bloggen :)

fredag den 24. december 2010

Glædelig jul! :)

Så var det juleaften igen! :)
Som tiden dog flyver afsted! Jeg synes, at det er kun nogle få måneder siden der var juleaften sidst!
Denne juleaften bliver lidt anderledes, fordi farfar nåede ikke at være med os i år. Han gik bort i mandags og i går holdt vi en simpel og smuk begravelse for ham, hvor op imod 150 mennesker kom for at sige farvel.

Juleaften skal dog holdes med alle de traditioner, som dertil hører ;) Vi skal være 12 mennekser hos min faster og hendes familie (forældre, fætre og kusiner og min bedsteforældre fra min mors side), så det bliver rigtig hyggeligt! :) Vi skal have and med sovs og brune kratoffler, og efter alle pakkerne er blevet åbnet, så står der den traditionelle ris ala mande på menuen :) Og i år er det mig, der har købt mandelgaven :)

Jeg håber, at I allesammen er kommet frem der hvor I skal holde jul, trods snevejret!

Glædelig jul! :)

Her er julesok nr. 2, som min mormor er igang med at strikke :)

tirsdag den 14. december 2010

Se hvad mormor har lavet til mig! :)

Jeg er så heldig at have en mormor, som er rigtig dygtig til at strikke og som også elsker nye strikke-udfordringer :) For nogle dage siden ringede jeg til hende og sagde, at jeg ønskede mig en kæmpe strikket strømpe, som jeg havde set i en butiksvindue ude på Fredriksberg. Jeg tænkte at brugen strømpen til næste jul, så julenissen kunne putte mine adventsgaver i den ;)
Og i aften fik jeg dette billede tilsendt! :)

Er den ikke flot? Jeg synes, at den er super flot, og jeg glæder mig helt vildt til at se den i virkeligheden :) Min mor synes også, at den var rigtig flot, så nu har hun sendt en bestilling til mormor ;)

1000-tak søde mormor! :)

mandag den 13. december 2010

Og vinderne er.........

Så er der trukket lod i min lille give away, og vinderne er:

1. Mama-T - gavekort á 100 kr. til min netbutik :)
2. Anita - hagesmæk :)
3. Sandra_Stillestund - en hækklet suttestrop :)

Tillykke til jer alle tre! :)

I sender mig bare en mail til davadottir@gmail.com :)

Fortsat god mandag! :)

Så var det eeeeeeendelig min tur :)

Så blev det endelig mandag og min tur til at åbne gaven fra Tina! :) Og se hvad jeg fik!! Det sødeste grise med vinger og juleslik! :D Jeg er SÅ vild med grisene! De er bare så søde! :) Jeg synes, at det er så godt findet på! :) Jeg elsker hjemmelavet julepynt og søde sager, så Tina har ramt plet! :) 1000-tak for gaven Tina! :) Og også tak til Karina, som kom med idéen og har koordineret alt! :)

søndag den 12. december 2010

Sidste chance for at være med i min give away! :)

Det er nemlig i morgen, at jeg finder vinderne af min lille give away :) Så hvis du vil være med, så er at gå ind på indlægget om give away'en og skrive en kommentar med det samme! ;)

1 lod: skriv en kommentar
2 lodder: skriv en kommentar + fast læser
3 lodder: skriv en kommentar + fast læser + indlæg på egen blog

Ellers er det i morgen, at jeg skal åbne min gave i unikarinas blog-pakkekalender :)

torsdag den 9. december 2010

Pakkelegen.....

Så har min pakkeven åbnet gaven fra mig :) Det gjorde hun faktist allerede den 3. december, men jeg har først opdaget det nu! Heldigvis blev hun rigtig glad for gaven, som var en håndklædehætte, ein flypose og to små prismeengle :)

Snart er det min tur til at åbne en pakke :) Jeg kan næsten ikke vente ;) Pakken kom med postmanden i dag, og den er så fint pakket ind! :) Den er både blød og hård, så jeg er rigtig spændt på at se, hvad der er i! ;)

Og til sidst får I et billede fra julemarkedet sidste weekend. Taget vejret i betragtning, så var der ok mange besøgende, men salget var næsten intet! :/ Så det betalte sig slet ikke at være med. Men hyggeligt var det ;)

søndag den 5. december 2010

Første dag.....

I går startede julemarkedet på Frederiks Bastion. Jeg var rigtig spændt på at se, hvordan det ville være, fordi jeg havde ikke været med før. Lokalerne er rigtig hyggelige og kvaliteten på det, som sælges, er ret høj. Men besøgstallet var været ALT for lavt! Der var næsten ingen besøgende fra kl. 14 til 17, så det var meget ærgeligt! Forhåbentlig bliver det bedre i dag selv om det sner ret meget allerede her i morgentimerne!

Ses vi måske? ;)

Du finder vej til os her: http://map.krak.dk/m/pno0p :)

Vores stand
Vores nabo laver det smukkeste julepynt af porcelæn!

lørdag den 4. december 2010

Julemarked på Frederiks Bastion

Så er det i morgen og på søndag, at jeg skal dele en stand med hende her til julemarkedet på Frederiks Bastion :) Jeg har ikke været der før, så jeg er meget spændt på at se, hvordan det kommer til at gå :)

Jeg havde ikke planer om at lave noget nyt til julemarkedet, men jeg kunne simpelthen ikke lade være! ;) Så min symaskine blev trukket ud af dens - meget velfortjente - juleferie for at sy disse varmepuderne, som er fyldt med hvedekerne :) Jeg har haft planer om at sy dem i rigtig lang tid og havde faktist udsat det til efter jul, fordi jeg ikke troede, at jeg fik tid til at lave dem inden. Men så tog jeg mig selv tid ;)

fredag den 3. december 2010

Give away! :)

Her kommer den lovede give away i forbindelse med mit indlæg nr. 100 tidligere på ugen :)

Jeg udlodder følgende præmier:

1. præmie: Gavekort á 100 kr. til dávadóttirs butik på Amio
2. præmie: Hagesmæk af voksdug (mange at vælge imellem)
3. præmie: suttestrop (vælg mellem flere forskellige)

Sådan deltager du:
1 lod: skriv en kommentar
2 lodder: skriv kommentar + fast læser
3 lodder: skriv en kommentar + fast læser + indlæg om give away på egen blog

Jeg trækker lod allerede den 13. december! :)